. . .
  

Recreatiewoningen te koop

Te koop: Type A (4p)

Op een mooie kavel van ca. 293 m2 eigen grond, bieden we een type A woning (4 pers.) inclusief interieur, tuinomheining en bestrating van terrassen, paden en parkeerplaats te koop aan.

De woning is voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur, gezellige woonkamer met doorkijkhaard. Een airco en zonnepanelen zijn eveneens aanwezig. De woning beschikt over 2 slaapkamers, 1 ruime badkamer, een ruime CV/bergruimte en een separaat toilet. De vraagprijs van deze woning incl. grond bedraagt € 183.500,-- k.k. incl. btw.

Meer informatie?
Neem contact op via info@parkzeedijk.nl of 0187-620 080

Neem Contact op
Woning te koop Type A Woning te koop Type A Woning te koop Type A Woning te koop Type A Woning te koop Type A

Te koop: Type B (6p)

Op een mooie kavel van ca. 390 m2 eigen grond, bieden we een type B woning (6 pers.) inclusief interieur, tuinomheining en bestrating van terrassen, paden en parkeerplaats te koop aan.

De woning is voorzien van een luxe keuken met diverse inbouwapparatuur, gezellige woonkamer met sfeerhaard. Uiteraard is de woning ook voorzien van een airco en zonnepanelen. De woning beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een separaat toilet. De vraagprijs van deze woning incl. grond bedraagt € 220.000,-- k.k. incl. btw.

Meer informatie?
Neem contact op via info@parkzeedijk.nl of 0187-620 080

Neem Contact op
Woning te koop Type B Woning te koop Type B Woning te koop Type B Woning te koop Type B Woning te koop Type B Woning te koop Type B Woning te koop Type B Woning te koop Type B Woning te koop Type B

Te koop: Type C+ (6p)

Op een mooie kavel van ca. 332 m2 eigen grond bieden we een type C+ woning (6 pers.) met pergola, schuurtje incl. interieur, bestrating van terrassen, paden en parkeerplaats te koop aan.

Deze woning is voorzien van een luxe keuken met kookeiland, naast een inbouwkoelkast is er ook een inbouwvrieskast aanwezig, een inbouwkoffiemachine, vaatwasser, inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap en een combimagnetron. Gezellige woonkamer met sfeerhaard. Bij de schuifpui is een schuifhordeur geplaatst. Als extra is de woning ook voorzien van 2 airco’s en zonnepanelen. De woning beschikt over 2 slaapkamer en een slaapzolder, 1 ruime badkamer, een bergruimte en een separaat toilet. De badkamer is zowel via de hal, als rechtstreeks vanuit de grote slaapkamer te betreden. De vraagprijs van deze woning incl. grond bedraagt € 255.000,-- k.k. incl. btw.

Meer informatie?
Neem contact op via info@parkzeedijk.nl of 0187-620 080

Neem Contact op
Type C Type C Type C