. . .
  

Park Zeedijk

Park Zeedijk staat voor genieten van de natuur vanuit je eigen woning. Het Park is gelegen aan de rand van het mooie eiland Goeree-Overflakkee, tussen 2 natuurgebieden en op een steenworp afstand van de Grevelingen. Het aangrenzend natuurgebied is doorgetrokken in Park Zeedijk, waar 77 luxe recreatiewoningen worden gebouwd op een ruime kavel eigen grond. Hier kunt u heerlijk ontspannen, de frisse zeewind opsnuiven en de vele natuurgebieden verkennen. Kortom, recreëren in een prachtig gebied.

Bekijk Plattegrond Bekijk de plattegrond van ons park

Duurzaamheid

De combinatie van de unieke locatie, kwaliteit van de woning en het terugdringen van energie- en gasverbruik, maakt deze woning speciaal. Op het gebied van materialen is er gebruik gemaakt van duurzame materialen. De gevelbekleding van de woning is gemaakt van WaxedWood, hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, en geeft een warm en natuurlijk karakter. Het extra verzwaarde gedeelte van het dak is bestemd voor zonnepanelen waar tevens een airco/verwarming op aangesloten kan worden.

Buiten

De overgangen tussen kavels, paden en openbare ruimten (wegen) kenmerken zich door het gebruik van hagen, struiken en bomen. De variatie in hoogten en soorten draagt nog verder bij aan de levendigheid en beleving van de omgeving.

Veel groen, weinig bestrating

Park Zeedijk heeft een groene uitstraling. Dit wordt vooral bereikt door privé en openbaar gebied samenhangend te maken. Het terrein laat zo veel mogelijk ruimte voor struiken, gras, bomen en het aangelegde natuurgebied met water en riet. Daarom is er gekozen voor veel groen en het voorkomen van grote bestratingsvlakken. Per woning is er 1 schuurtje mogelijk en deze staat los van de woning. Om het harmonieuze beeld te behouden moet deze in dezelfde kleur en stijl van de woning zijn.

Wonen met de juiste uitstraling

Voor de materiaal keuze en kleuren van de woning is er gekozen voor harmonie en evenwicht. Het beeld en de kwaliteit van de woningen worden bereikt door een duidelijke verankering in het landschap, de rust van de plek en de aandacht voor identiteit en herkenbaarheid.

Binnen geïnspireerd op buiten

Niet alleen het exterieur is van belang voor de uitstraling van de woning. Om het beeld en kwaliteit van de woning te behouden geldt hiervoor ook de uitstraling van het interieur. Hiervoor is er gekozen voor een palet van warme en bijzondere materialen met rustgevende kleuren vanuit het natuurlandschap.